Urnebesna komedija „Udaj se muški“ gostuje u Priboju

Najbolja beogradska komedija u sezoni 2016-2017, po oceni pozorišnih kritičara, ali i gledanosti „Udaj se muški“, gostuje u Priboju 23. juna.

Predstavu nosi čak šest poznatih glumaca, neki novi i mladi, a neki stariji i iskusniji. Uloge igraju Snežana Savić, Ratko Tankosić- Sarma, Miloš Đorđević, Stefan Uroš Tešić, Predrag Kotur i Aleksandar Jovanović. Smešna, ali i gorka priča o našim ljudima i mentalitetu, rađena je prema tekstu mlade dramaturškinje Dunje Petrović, a režiju potpisuje rediteljka Marija Barna Lipkovski.

Predstava „Udaj se muški“ prati tri prijatelja. Dobrica, mlak i bez ambicija, doveden je pred svršen čin: njegova devojka Sandra, žena čvrstog i nemogućeg karaktera, želi da se venčaju i odsele iz stana njene majke u Dubai, gde je dobila posao. Iz Emirata ona telefonom izdaje zadatke za organizaciju venčanja u roku od 10 dana, kada će se vratiti u Beograd. Pod budnim okom Tašte, tri prijatelja Dobrica, Lepi i Vektor upuštaju se u avanturu organizacije venčanja bez novca, uz nemoguće zahteve koji samo stižu od buduće mlade.

U predstavi „Udaj se muški“, na venčanju će se razotkriti dugo skrivane tajne i karakteri likova. Tenzija koja će nastati navešće glavne likove da ispišu još jedan važan događaj u svojim životima i da donesu presudne životne odluke. „Udaj se muški“ je urnebesna komedija situacije današnjice, ali i sutrašnjice, komad o našim ljudima, jer takve najbolje znamo i osećamo. 

Predstava će u pribojskom Domu kulture biti izvedena 23. juna (četvrtak) u 19 časova, a cena ulaznice je 400,00 dinara.

Pribojski Portal