U Priboju gostovao „Kruševac Geto“

Tokom poslednjeg vikenda u julu, Pribojci su bili u prilici da se, u velikoj sali Doma kulture, nasmeju do suza, gledajući komedi šou predstavu „Kraljica Snežana prva“, u izvođenju glumačkog dvojca iz carskog grada Nikole Trišića i Nikole Milenkovića.

Na početku svoje karijere ovaj glumački par bio je naklonjen muzici i roken rolu, a jedna od njihovih prvih pesama bila je pesma „Kruševac Geto“, koja je naišla na dobar prijem, pa su oni taj naziv i uzeli za svoje scensko ime.

Ovaj dvojac u svetu muzike ubrzo je stigao i do svog prvog albuma, a na nastupima, između pesama, koje su takođe bile bile šaljive, voleli su i da mini skečevima zasmeju publiku, pa se tako i rodila pozorišna priča – „Kraljica Snežana prva“, sastavljena od upravo tih parodija, skečeva i šala, sa njihovih muzičkih koncerata.

Pored pozorišnih dasaka, ove mlade glumce uskoro ćete moći da pratite na TV ekranima, jer su scenaristi i glavni junaci jedne zanimljive serije „Popadija“, koja će se od jeseni emitovati na TV Prva.

Opština Priboj