FK „FAP“ dobija minibus od Fudbalskog saveza Srbije

Fudbalski klub „FAP“ od srpske kuće fudbala dobiće moderan autobus – minibus za prevoz fudbalera na utakmice.

To je prilikom posete OFS Priboj, krajem juna, obećao predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza. Ova vredna donacija pribojskim „kamiondžijama“ trebalo bi da bude realizovana već početkom naredne godine, kao i teren sa veštačkom travom za FK „Polimlje“ iz Prijepolja i verovatno FK „Sloga“ iz Sjenice, dok će FK „Zlatar“ iz Nove Varoši biti donirana savremena teretana.

Poseta prvog čoveka srpskog fudbala OFS Priboj, realizovana je kroz akciju doniranja sportske opreme i lopti za svih 11 fudbalskih klubova, članica OFS Priboj, kome još pripadaju i klubovi malog i velikog fudbala iz opština Prijepolje, Nova Varoš i Sjenica.

Kroz ovu akciju FSS je do sada obišao preko 2 hiljade amaterskih klubova i donirao neophodnu sportsku opremu, a do kraja naredne godine u Srbiji neće biti ni jednog fudbalskog kluba, koji neće biti obuhvaćen ovom akcijom.

Delegaciji FSS, koju su pored predsednika Slaviše Kokeze, činili još potpredsednik Marko Pantelić i generalni sekretar Jovan Šurbatović, na doniranoj opremi, a još više na dogovorenim, novim donacijama, zahvalio se Miroslav Bukvić, predsednik Opštinskog fudbalskog saveza Priboj.

Pribojski Portal